Geluks momentjes voor jezelf

Klein Geluk biedt geluksmomentjes voor jou, voor je kind en met je kind. Dit is in de vorm van workshops. Alle workshops zijn gericht op plezier, geluk en ontspanning. Dit kan in huiskamersfeer bij mij thuis of op locatie.

Bij elk geluksmoment ga je de deur uit met een blijer en relaxter gevoel met veel herkenning en inspiratie.

Voor ouders en professionals:
Er zijn workshops over bepaalde leeftijdsfase van je kind en workshops met tips over plezier, verbinding en ontspanning in je gezin of groep (BSO, onderwijs).

Tevens geef ik de training tot ‘geluksjuf’. Je krijgt een koffer vol gelukswerkvormen die je als professional kunt inzetten om bij te dragen aan het geluksgevoel, zelfkennis en veerkracht van de kinderen.

Wil je een workshop op maat? Dan kun je contact met me opnemen en bekijken we samen de mogelijkheden.

Voor jezelf:
Een geluksmoment voor dames!

Geluk met thee & Chardonnay. Je houdt veel ballen in de lucht. Je werk, partner, evt gezin, sociale leven….deze avond is speciaal voor jou!
Een gezellige, ontspannende inspirerende avond met een paar andere dames, werken aan je eigen geluk d.m.v. creatieve werkvormen. En wijn en chocola enzo…
Je kunt kiezen uit de me-time workshop (voor jezelf) of de we-time workshop (met vriendin, zus, moeder, collega) of de reeks van 3 workshops; van Fokking Druk naar meer Klein Geluk.